responsive web templates

Magunkról

Vállalkozásunk gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozik.
Fontosnak tartjuk szolgáltatásaink magas színvonalon történő ellátását, partnereink gyors, pontos, és rugalmas kiszolgálását az elvárt megbízhatósággal és minőségben.

Az elmúlt több mint két évtized alatt szakembereink nagy tapasztalatot szereztek a hazai és nemzetközi biztonságtechnikai tervezésben, kivitelezésben. Szolgáltatásaink színvonalára a cégünknél egyedileg kidolgozott minőségbiztosítási rendszer is garanciát nyújt.

Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték munkánk minőségére.

Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg. 

Cégtörténet

A BONUS SCHILD Kft a ROBERT BOSCH Kft projekt üzletágának munkatársaiból alakult 2011. június 5-én.


Társaságunk alapítására kifejezetten a karbantartási szolgáltatások időben történő átvétele és folytatása céljából, a ROBERT BOSCH Kft előzetes írásbeli engedélyével került sor.


Megalapozott szakmai hátterünket biztosítja, hogy a tizenegy fős üzletág nyolc munkatársa, az üzletág teljes műszaki állománya lett a társaságunk tagja.


Társaságunk tagjai a gyengeáramú kivitelezési és karbantartási munkálatok terén átlagosan több mint egy évtizedet átfogó egyedi szaktudással, tapasztalattal rendelkeznek.  

Filozófiánk

KOMPLEXITÁS

Mi szeretnénk ügyfeleink válláról levenni terheinek egy részét azzal, hogy széleskörű szakmai ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva teljes körű szolgáltatást kínálunk a tervezéstől a kivitelezésig, valamint üzemeltetésig.

RUGALMASSÁG

Fokozottan figyelünk partnereink kéréseire és kívánságaira, a velünk szemben támasztott igényeikhez minél rugalmasabban alkalmazkodva igyekszünk a legjobbat nyújtani.

HOSSZÚTÁVÚ GONDOLKODÁS

A világ folyamatosan változik, mégis mindenkinek szüksége van biztos pontokra, melyekre bármikor támaszkodhat. Mi ezt tartjuk szem előtt, ez motivál minket munkánk során.

Címünk

Bonus Schild Kft.
1142 Budapest
Szuglói körvasút sor 201.

Elérhetőségeink

Email:
info@bonus-schild.hu
Szerviz:
szerviz@bonus-schild.hu
Telefon: +36 1 219-0656
Fax: +36 1 219-0657Információk

Adatkezelési tájékoztató
Jogi közlemény